"Τι είχες Γιάννη ..τι είχα πάντα" μαυτή την λαική ρήση θάθελα να ξεκινήσω σήμερα το αφιέρωμά μου στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήμ...

Αφιέρωση στους ένστολους του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας

"Τι είχες Γιάννη ..τι είχα πάντα" μαυτή την λαική ρήση θάθελα να ξεκινήσω σήμερα το αφιέρωμά μου στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας που όλες αυτές τις δύσκολες μέρες της αφόρητης ζέστης του καλοκαιριού δίνουν το παρόν και επιλύουν το μόνιμο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη μας λόγω της αυξημένης κίνησης.
Όπως είναι γνωστό στο κέντρο της Αμφιλοχίας στο επονομαζόμενο χάριν συντομίας και "στρογγυλό" παρατηρείτε μεγάλο μποτιλιάρισμα μιάς και αποτελεί τον κόμβο για το πέρασμα στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο.
Εκεί κατά της μέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου το δύσκολο έργο της ρύθμισης της κυκλοφορίας έχουν επωμιστεί οι άντρες Τροχαίας Αμφιλοχίας κάτω από αφόρητες συνθήκες εργασίας.
Κατά την διάρκεια της ημέρας την ώρα που όλοι μας απολαμβάνουμε την δροσιά στις πλαζ της Αμφιλοχίας ή σε κανένα ταβερνάκι δίπλα στο κύμα κατά μήκος της παραλίας κάποιοι ιδρώνουν την "φανέλα" της Ελληνικής Αστυνομίας  για να κάνουν το ταξίδι των περαστικών, επισκεπτών και διερχομένων ποιο εύκολο και συνάμα ποιο ευχάριστο.
Θεώρησα χρέος μου να αφιερώσω αυτήν την ανάρτηση στους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας και να τους ευχαριστήσω για το δύσκολο έργο που φέρνουν εις πέρας όλο αυτό το διάστημα.
Στις επάλξεις όλες οι βαθμίδες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας με αλληλεγγύη ,κατανόηση και ευγένεια όπως στην συγκεκριμένη φωτό που τράβηξα σήμερα βλέποντας των αναπληρωτή Διοικητή της Τροχαίας Αμφιλοχίας Ανθυπαστυνόμο Τριανταφύλλη Παναγιώτη να τιμά το Εθνόσημο και την στολή της Ελληνικής Αστυνομίας.


Συγχαρητήρια σε όλους .Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή