Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αμφιλο...

Οδηγώ και σκέφτομαι απο τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας στην κεντρική πλατεία Αμφιλοχίας με θέμα "Οδηγώ με Ασφάλεια".
Μια πρωτοποριακή εκδήλωση που αγκαλιάστηκε και επαινέθηκε απο το σύνολο του πληθυσμού για την χρησιμότητά του και την καινοτομία του.
Σκοπός και θέμα του ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς .
Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν όλοι οι τοπικοί φορείς όπως επίσης και σύλλογοι μοτοσυκλετιστών της ευρύτερης περιοχής .
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης .
Εγινε εκτεταμένη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την χρήση μηχανών και αυτοκινήτων απο υπεύθυνους και γνώστες του αντικειμένου οπως την τροχαία Αμφιλοχίας και το σύλλογο μοτοσυκλετιστών Λευκάδας
Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο ενα μηχανάκι 100 κυβικών αξίας 1100 ευρώ.
Απο την πλευρά μας να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον πολύ δραστήριο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας και θα περιμένουμε απο αυτόν και άλλες εκδηλώσεις αυτής της εμβέλειας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας και οι μαθητές της Αμφιλοχίας.


Ακολουθεί ένα φωτορεπορτάζ απο την εκδήλωσηAdmin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή