Κάθε μέρα περνάω απο το στενό αυτό που οδηγεί στην παραλία στην Αμφιλοχία αλλά δεν μου πέρασε απο το μυαλό τόσα χρόνια να κάνω ένα σχόλιο γι...

Τα σοκάκια τα στενά

Κάθε μέρα περνάω απο το στενό αυτό που οδηγεί στην παραλία στην Αμφιλοχία αλλά δεν μου πέρασε απο το μυαλό τόσα χρόνια να κάνω ένα σχόλιο για την κατάσταση αυτή που βλέπετε στις φωτό.
Ωσπου σήμερα ένα μικρό παιδί πήγε να διασχίσει το στενό με το ποδήλατο και παραλίγο να χτυπήσει το κεφάλι του στο τοίχο γιατι έκανε γκέλα απο το σκάλωμα μου έδωσε αυτήν την αφορμή να αναδείξω την κατάσταση αυτή.
Αυτό είναι ένα στενό ανάμεσα σε τοπικό super market τροφίμων και στην ΔΕΗ Αμφιλοχίας και κατα συνέπεια διέρχονται πάρα πολλά άτομα την ημέρα.
Πρίν αρκετά χρόνια κάνανε κάποια έργα εκεί και παρατήσανε το στενό σε αυτήν την κατάσταση μισο φτιαγμένο και επικίνδυνο.
Μήπως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και με το "συμπάθιο βέβαια" να μπορούσε κάποιος απο το Δήμο Αμφιλοχίας να ενδιαφερθεί και να φτιάξει αυτό το έκτρωμα που χρονίζει εκεί στα βόρεια προάστεια της πόλης .
Πού είσαι "σοκάκια" να δείς τα χάλια μας ....
Θα το παρακολουθούμε και θα επανέλθουμε


(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ):Υπάρχουν σημερινές εξελίξεις στο θέμα αυτό.
Σύντομα νεώτερα


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή