Συνεχίζοντας σε αυτήν την ανάρτηση το θέμα της εκδήλωσης για την δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις που πραγματοποιηθηκε σήμερα στο Δημαρ...

Μεταμόσχευση νοοτροπίας

Συνεχίζοντας σε αυτήν την ανάρτηση το θέμα της εκδήλωσης για την δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις που πραγματοποιηθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας θάθελα να αναφερθώ σε κάποια πράγματα που στιγμάτησαν την υπέροχη αυτή εκδήλωση και που έγιναν αφορμή για αρνητικούς σχολιασμούς απο την πλειοψηφία των παρευρισκομένων.
Εμφανείς καταρχάς ήταν η απουσία των Αντιδημάρχων της πόλης εκτός του Κου Παπούλια  που ήταν παρών.
Μια εικόνα άκρως απαγοητευτική για την Δημοτική αρχή και δεν μιλάω για τον Δήμαρχο τον Κο Κοιμήση που ήταν παρών απο την αρχή της εκδήλωσης αλλά για τους Αντιδημάρχους όπως προανέφερα.
Στη συνέχεια παρά την συστηματική προβολή και ευαισθητοποίηση απο όλα τα τοπικά μέσα της πόλης της εκδήλωσης περισσότερο κόσμο είχε η ψησταριά του Γιώργου απο κάτω παρά η αίθουσα.
Φαίνεται ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και πνευματική.
Το έλλειμμα παιδείας είναι ορατό σε όλες μας τις εκδηλώσεις.
Εχουμε ότι μας αξίζει.


Υ.Γ
Η εικόνα του Δημάρχου μόνος στην πρώτη σειρά (πλήν του Πατερ Οδυσσέα) χωρίς τους άλλους θεσμικούς παραγοντες του Δήμου με κάνει να αισθάνομαι άσχημα για την (ας την χαραχτηρίσω με ευγενικό τρόπο) ατυχή αυτή συγκυρία.Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή