Ένταση επικρατεί σε όλα τα Δημαρχεία και της Περιφέρειες της χώρας μετά την απαίτηση της τρόικας για απολύσεις Δημοσίων και Δημοτικών Υπαλλή...

Το μεγάλο Οχι των έξι

Ένταση επικρατεί σε όλα τα Δημαρχεία και της Περιφέρειες της χώρας μετά την απαίτηση της τρόικας για απολύσεις Δημοσίων και Δημοτικών Υπαλλήλων.
Χθες συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας με θέμα να παρθεί απόφαση για κλείσιμο της Περιφέρειας έως ότου η Κυβέρνηση πάρει πίσω την απόφαση για τις διαθεσιμότητες των υπαλλήλων Αορίστου Χρόνου.
Οι προτάσεις που κατατέθηκαν προς έγκριση από το Περιφερειακό συμβούλιο ήταν δύο .Η πρώτη αφορούσε διήμερο κλείσιμο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για σήμερα Παρασκευή και την ερχόμενη Δευτέρα και η άλλη για επ αόριστο κλείσιμο της Περιφέρειας μέχρι την τελική απόσυρση της διάταξης.
Τελικά επικράτησε κατά την ψηφοφορία η πρόταση του Κου Κατσιφάρα για διήμερο κλείσιμο των υπηρεσιών της Περιφέρειας αλλά με σημαντικό πλήγμα για το συνδυασμό μιας και έξη σύμβουλοι της συμπολίτευσης στήριξαν την πρόταση του ΚΚΕ και του Κου Καραθανασόπουλου για επ αόριστο κλείσιμο της Περιφέρειας.
Οι 6 σύμβουλοι που πήραν στάση απέναντι στο "χαλαρό" κλείσιμο της Περιφέρειας για ένα διήμερο είναι οι : Γεωργιος Τσόγκας (ο μόνος Αιτωλοακαρνάνας Περιφερειακός σύμβουλος), Πετρόπουλος, Χρ. Χριστοδουλόπουλος, Στ. Σταθακόπουλος, Νικ. Μιχαλόπουλος , Γερ. Φεσσιάν.Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή