Μέρος Α Τον Χριστουγεννιάτικο χορό πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αμφιλ...

Ο χορός της χρονιάς απο το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

Μέρος Α

Τον Χριστουγεννιάτικο χορό πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας.
Οπως έχουμε ξαναπεί και σε άλλες αναρτήσεις δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο απο την απόλυτη επιτυχία.
Δεν λέω υπερβολή αν πώ ότι ίσως έγινε το καλύτερο γλέντι των τελευταίων ετών.
Οταν το σύλλογο πλαισιώνουν άτομα δραστήρια και με όρεξη για δουλειά αυτό ειναι το αποτέλεσμα.
Πάνω απο τριακόσια άτομα, γέμισαν ασφυκτικά την τεράστια αιθουσα εκδηλώσεων των Αφοι Νάκα στην παραλία Αμφιλοχίας.
Το χαραχτηριστικό της εκδήλωσης ήταν ότι έγινε ένα υπέροχο πάντρεμα διασκέδασης των παιδιών με τους γονείς τους και όχι μόνο που είχε ως αποτέλεσμα το ολονύχτιο ξεφάντωμα.
Κληρώθηκαν ποιοτικά δώρα στην λαχειοφόρο αγορά πρός ενίσχυση του συλλόγου που εξαφανίστηκαν τα μαγικά χαρτάκια ως δια μαγείας.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Κοιμήσης ,ο επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Κος Πρεβεζιάνος πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι και πάρα πολλοί καλεσμένοι.
Την όμορφη αυτή ατμόσφαιρα συμπλήρωνε με την υπέροχη μουσική της η ορχήστρα με το υπέροχο ρεπερτόριο όλων των ειδών τα μουσικά ακούσματα.
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θαυμασμό και το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι η συμμετοχή των νέων παιδιών και ο χορός τους στα Δημοτικά τραγούδια του τόπου μας.
Ηταν υπέροχοι.
Επίσης θάθελα να τονίσω την εκλεκτή κουζίνα του καταστήματος και το υπέροχο κρασί που έρεε άφθονο.
Να σας πώ τη γνώμη μου το περίμενα αυτό το ξέσπασμα των Αμφιλοχιωτών να πλημυρίσουν το κέντρο διασκέδασης γιατί λόγω των ημερών το είχαμε όλοι ανάγκη.
Μπράβο στο σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αμφιλοχίας,μπράβο στά υπέροχα νειάτα της Αμφιλοχίας όπως επίσης και μπράβο στους γονείς των παιδιών.
Πρός ενημέρωση των Αμφιλοχιώτών το Amfiloxia-blogs βρεθηκε στην εκδήλωση γιατί όντας και αυτός γονέας μαθήτριας  Λυκείου και τράβηξε κάποιες φωτογραφίες για την προβολή και παρουσίαση της εκδήλωσης.

Απολαύστε τους....Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή