Σε μιά όμορφη γωνιά στην Αμφιλοχία σήμερα η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας Μαργάρη Ελευθερία θέλησε να ευχαριστήσει τ...

Η Ρία δεν ξέχασε στους συνεργάτες της


Σε μιά όμορφη γωνιά στην Αμφιλοχία σήμερα η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας Μαργάρη Ελευθερία θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και υπαλλήλους του Δήμου Αμφιλοχίας με τους οποίους επί δύο χρόνια ως υπεύθυνη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αμφιλοχίας παρείχαν τις υπηρεσίες τους καθένας στον τομέα του με μεγάλη επιτυχία.
Η Κα Μαργάρη εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε έναν-έναν όλους τους παρευρισκόμενους  και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια με τον νέο Πρόεδρο του Νομικού προσώπου και ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο τους να λύνει τα προβλήματα τους και από την νέα της θέση με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αυταπάρνηση όπως και πρώτα.
Απ την μεριά τους οι εργαζόμενοι ανταπέδωσαν τα καλά τους λόγια στην Κα Μαργάρη και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο της από την νέα της θέση στο Δήμο Αμφιλοχίας ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας.
Το Amfiloxia-blogs ήταν καλεσμένο στην συνάντηση και σας μεταφέρει μερικά στιγμιότυπα όπως και ένα Video από την ομιλία της Κας Μαργάρη.VIDEOAdmin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή