Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου του 2013 ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας. Η εκδήλωση πραγ...

Πολιτιστικό ξεφάντωμα στην Αμφιλοχία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου του 2013 ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης των Αφών Νεφρού στην διασταύρωση Μπούκας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος όπως κάθε χρόνο που στηρίζει το έργο του Πολιτιστικού Αμφιλοχίας, όπως επίσης και πολύ καλεσμένοι εκπρόσωποι της Πολιτικής και τοπικής ηγεσίας του Δήμου Αμφιλοχίας.
Μεταξύ αυτών η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας Κα Μαρία Τριανταφύλλου , Ο Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συντοπίτης μας Κος Τσόγκας Γεώργιος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κο Κατσιφάρα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας Κα Μαργάρη Ελευθερία οι Αντιδήμαρχοι Κοι Παπούλιας Γρηγόριος και Τσόλκας Χρήστος ,ο επικεφαλής της Μείζωνος Αντιπολίτευσης Καθηγητής Κος Πρεβεζιάννος Γιάννης και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Αμφιλοχίας Κος Ζωγράφος Κώστας.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας Κος Βογάς Αλέξανδρος χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη του συμμετοχή στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Την εκδήλωση πλαισίωνε η ορχήστρα του δεξιοτέχνη μουσικού Γρηγόρη Καψάλη που με το κλαρίνο του μας ταξίδεψε όλους σε άλλες παλιότερες εποχές και σε μια Ελλάδα είχαμε ξεχάσει μες στον ορυμαγδό της εξέλιξης.
Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά πλούσια δώρα όπως επίσης και πολύς πολύς χορός.
Αξίζει ένα μπράβο στα μέλη του συλλόγου για τις φιλότιμες προσπάθειές τους νυχθημερόν και με προσωπικό κόστος για αυτούς.
Η όμορφη βραδιά κράτησε μέχρι το πρωί ικανοποιώντας και τους ποιο απαιτητικούς στο χορό και στο γλέντι.

Μπράβο σας και του Χρόνου με Υγεία.


VIDEOAdmin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή