Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο τοπικό Διαμέρισμα Φλωριάδας & Χρυσοπηγής του Δήμου Αμφιλοχίας κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλ...

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κου Αντωνόπουλου στα χωριά του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας


Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο τοπικό Διαμέρισμα Φλωριάδας & Χρυσοπηγής του Δήμου Αμφιλοχίας κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Αντωνόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Τσόγκα Γιώργο όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο έργων Αμφιλοχίας Κο Γάκη Βασίλη καθώς και τον Προιστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρεια και μηχανικούς με σκοπό να γίνει επιτόπου εκτίμηση των ζημιών που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο, και την σύνταξη μελέτης άμεσα για την αποκατάσταση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως δεσμεύτηκε η πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Κου Κατσιφάρα.
Στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο μόνος που συνδέει τα χωριά αυτά του Βάλτου με τον υπόλοιπο Δήμο Αμφιλοχίας.
Καλό και φρόνιμο θα είναι εδώ να αναφέρουμε και να αναδείξουμε το συνεχές ενδιαφέρον και τις συνεχείς προσπάθειες του συντοπίτη μας Περιφερειακού Συμβούλου Κου Τσόγκα Γιώργου μιας και το νεαρό της ηλικίας του το επιτρέπει να βρίσκεται παρόν στα τεκτενόμενα στον Δήμο μας δίνοντας άμεσα λύση στα προβλήματα της πόλης μας αλλά και του διευρυμένου Δήμου Αμφιλοχίας.


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή