Η Κυριακή των Θεοφανείων έφτασε. Όλη η Αμφιλοχία θα παρακολουθήσει και θα παρευρεθεί Θεού και καιρού θέλοντας στην τελετή Αγιασμού των Υδά...

Αν είσαι κι άν δεν είσαι του...Δήμαρχου παιδί

Η Κυριακή των Θεοφανείων έφτασε.
Όλη η Αμφιλοχία θα παρακολουθήσει και θα παρευρεθεί Θεού και καιρού θέλοντας στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην παραλία της Αμφιλοχίας στο και επονομαζόμενο "μπαστούνι."
Μετά την λήξη της τελετής ακολουθεί Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο για την εκλογή νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφιλοχίας καθώς επίκειται αλλαγές στα αιρετά πρόσωπα (Γενικού Γραμματέα,Προέδρου,Αντιδημάρχων κ.α) του Δήμου Αμφιλοχίας.
Οι αλλαγές των Αντιδημάρχων και των άλλων νέων προσώπων που θα στελεχώσουν το Δήμο θα ανακοινωθούν από τον Δήμαρχο Κο Κοιμήση την εβδομάδα που ακολουθεί.
Όπως καταλαβαίνεται το μυαλό του ο Δήμαρχος θα το έχει στα άλλα μπαστούνια που ακολουθούν και όχι αυτό το Κυριακάτικο των Θεοφανείων.
Τις τελευταίες ημέρες μια περίεργη εκκωφαντική σιωπή και πολύ κους κους στα κλεφτά πλανάτε πάνω από την πόλη μας.
Για την ιστορία να σας αναφέρω ότι από τους Αντιδημάρχους πλέον οι δύο θα είναι έμμισθοι και οι τρεις άμισθοι.
Επισης καταργούνται οι αμοιβές των Δημοτικών συμβούλων που ελάμβαναν για κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (30-40 ευρω) και αυτό δημιουργεί την λογική δυσανασχέτηση κάποιον συμβούλων απομακρυσμένων περιοχών (Ιναχος) που θα πρέπει να βάζουν πλέον τα έξοδα απο την τσέπη τους για να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις.
Για αυτό όπως καταλαβαίνεται το ...κλουτσομπονίδι στα παρασκήνια πάει σύννεφο.
Άρχισαν τα όργανα από κάποιους πρωτοκλασάτους που σίγουρα αποχωρούν και "κλωτσάνε τους κάδους στην παραλία".
Ένα πουλάκι μου είπε ότι ο φίλος μου ο Άκης θα είναι πάλι Αντιδήμαρχος αλλά άμισθος αυτή τη φορά.+
Κοστούμι βέβαια θα πρέπει να το παρήγγειλε ήδη ο Κος Τσόλκας ενώ κάποια ταγεράκια χρειάζονται φρεσκάρισμα και ξεκούραση.
Μάλλον πρός τον "ράφτη" κατευθύνεται και ο Θανάσης Μπαλάσκας.
Συντονιστείτε στο Amfiloxia-blogs να μαθαίνετε τα νέα πριν ακόμα γίνουν "νέα".

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή