Ουρανός, γη και θάλασσα σήμερα στην Αμφιλοχία αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί μας τον Αγιασμό των Υδάτων στην πόλη μας. Κάτω από ένα κα...

Ο Αγιασμός των Υδάτων στην Αμφιλοχία


Ουρανός, γη και θάλασσα σήμερα στην Αμφιλοχία αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί μας τον Αγιασμό των Υδάτων στην πόλη μας.
Κάτω από ένα καυτό ήλιο και μία θάλασσα λάδι με πλήθος κόσμου και Θρησκευτική κατάνυξη γιόρτασε η Αμφιλοχία τα Θεοφάνεια.
Από νωρίς άρχισαν να συρρέουν στην παραλία της Αμφιλοχίας κόσμος,μικροί μεγάλοι και με τα πιτσιρίκια σε πρώτο πλάνο να πάρουν την Ευλογία της Ημέρας με την συμμετοχή τους σε αυτή την υπέροχη θρησκευτική τελετή.
Στην δοξολογία παρευρέθηκαν όλος ο Κλήρος της Αμφιλοχίας ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Κος Μάριος Σαλμάς, η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Κα Φούντα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Κος Τσόγκας Γεώργιος ,ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Κοιμήσης Αποστόλης ,ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αμφιλοχίας Κος Πρεβεζιάνος Γιάννης σύσσωμα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας και πλήθος κόσμου.
Το πρόσωπο της ημέρας αναδείχτηκε το παλικάρι που έπιασε και το Σταυρό ο φοιτητής Καλαμπαλίκης Γεώργιος που με περίσσια ταπεινοφροσύνη και σεβασμό παρέδωσε τον Σταυρό μετά την επιτυχία.
Το Amfiloxia-blogs βρέθηκε εκεί και μέσα από τις φωτογραφίες θέλει να μεταφέρει σε όλους τους απανταχού Αμφιλοχιώτες τις όμορφες στιγμές που μας προσφέρει η πόλη μας και που ξέρουμε, όλοι νοσταλγείτε.

Απολαύστε λοιπόν.
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή