Η Ροή πληροφοριών στο Amfiloxia-blogs ειναι ραγδαία ενόψει των επικείμενων αντικαταστάσεων των Αντιδημάρχων στον Δήμο Αμφιλοχίας. Σε δεινή...

Π. Ψωφάκη: Κυρία ήρθα ...κυρία φεύγω

Η Ροή πληροφοριών στο Amfiloxia-blogs ειναι ραγδαία ενόψει των επικείμενων αντικαταστάσεων των Αντιδημάρχων στον Δήμο Αμφιλοχίας.
Σε δεινή θέση έχει περιέλθει ο Κος Κοιμήσης εγκλωβισμένος σε επιλογές προσώπων που ακόμα και τους δικούς του συμβούλους έχει εξοργίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας καταφθάνουν "αντρίκια" στάση κράτησε μια γυναίκα.
Η σημερινή Αντιδήμαρχος Παρασκευή Ψωφάκη.
Η Κα Ψωφάκη απ ότι μαθαίνουμε παίρνοντας τον λόγο στην συνάντηση των Δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Αμφιλοχίας ζήτησε απο τον Δήμαρχο Κο Κοιμήση ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει νέα θέση ευθύνης κι ότι επιθυμεί να γυρίσει στην δουλειά της.
Μετέφερε στον Κο Κοιμήση την παράκληση να αφουγκραστεί το μήνυμα της κοινωνίας για ανανέωση προσώπων και αντιλήψεων που εως σήμερα δεν το έχει κάνει.
Του είπε ότι διοικεί το Δήμο με την ιδια μικρή ομάδα ανθρώπων προκαλώντας την αντίδραση του Δημάρχου.
Του μετέφερε την απόφασή της να φύγει για να μην κουράσει τον κόσμο της Αμφιλοχίας αλλά και όσους την εμπιστεύτηκαν κι ότι θα είναι πάντα στην διαθεσή τους όπου και όποτε την χρειαστούν και μπορεί να βοηθήσει.
Και κατέληξε λέγοντας ότι "Ηρθα με ψηλά το κεφάλι και με ψηλά το κεφάλι θα φύγω"
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή