Οι Πραμαντιώτες της Αμφιλοχίας διοργανώνουν συνάντηση-αντάμωμα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 9 μ.μ στο κέντρο "ΑΜΒΡΑΚΙΑ"...

Κάλεσμα του συλλόγου Πραμαντιωτών Αμφιλοχίας

Οι Πραμαντιώτες της Αμφιλοχίας διοργανώνουν συνάντηση-αντάμωμα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 9 μ.μ στο κέντρο "ΑΜΒΡΑΚΙΑ" των Αφών Κατσούδα με Λαικοδημοτική ορχήστρα και μας καλούν όλους να συμμετέχουμε στην γιορτή τους.
Οι Πραμαντιώτες ως γνήσιοι Ηπειρώτες αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού της Αμφιλοχίας και έχουν προσφέρει πολλά στην πόλη μας.
Οι παππούδες τους άφησαν το χωριό τους την Πράμαντα Ιωαννίνων αναζητώντας νέα τύχη σε όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας και όπου τους έφερε η μοίρα μετρούν μόνο επιτυχίες και προκοπή.
Υπέροχοι τεχνίτες, ακούραστοι αγωγιάτες απο καταβολής κατάφεραν αυτό που πολλοί θα ζήλευαν.
Να προκόψουν και να κρατήσουν μέσα τους άσβεστη την Αγάπη τους για την γενέτειρά τους την Πράμαντα.
Είναι μπορώ να πώ απο τους λίγους που μιλούν με τόσο πάθος και Αγάπη για την αλησμόνητη Πατρίδα τους την Πράμαντα και που κάθε χρόνο δεν αμελούν να την επισκεφθούν μιας και όλοι τους διατηρούν σε άριστη κατάσταση και συνεχώς βελτιώνουν τα σπίτια των γονιών τους και των παππούδων τους.
Για τους παραπάνω λόγους αν κατάφερα με λίγα λόγια να σας μεταδώσω το στίγμα και την κουλτούρα των Πραμαντιωτών της Αμφιλοχίας καλό θα είναι να δώσουμε ΟΛΟΙ το παρόν στη χαρά τους.

Τιμή εισόδου 5 ευρώ.
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή