Θυμάστε το θέμα που αναδείξαμε πρίν λίγες ημέρες για την καντάντια της κεντρικής πλατείας της Αμφιλοχίας; Αν όχι κάντε click ΕΔΩ για να το...

Η "πλατεία" έφερε παραιτήσεις στον Δήμο Αμφιλοχίας

2/21/2013 0 Σχόλια

Θυμάστε το θέμα που αναδείξαμε πρίν λίγες ημέρες για την καντάντια της κεντρικής πλατείας της Αμφιλοχίας;
Αν όχι κάντε click ΕΔΩ για να το διαβάσετε.


Αυτό έφερε εξελίξεις στον Δήμο Αμφιλοχίας.
Την παραίτηση του απο την θέση του υπέβαλε ο Αντιπρόεδρος της επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αμφιλοχίας Κος Μιμηγιάννης Απόστολος, όπως επίσης πρός την ίδια κατεύθυνση σκέφτεται να κινηθεί σύντομα σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αμφιλοχίας Κος Μπαλάσκας Αθανάσιος.
Και οι δυό αυτοδιοικητικοί αρνούνται να παίξουν το ρόλο της "γλάστρας" σε μιά επιτροπή που δεν έχει καμία αρμοδιότητα μιας και τα θέματα της αιγιαλίτιδας ζώνης στην πόλη της Αμφιλοχίας βρίσκονται ακόμα στα χέρια του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου.
Η απόφαση των δύο ανδρών τους τιμά και μας βρίσκει σύμφωνους αν τελικά επιβεβαιωθούμε και για τον Πρόεδρο Κο Μπαλάσκα. (που θα επιβεβαιωθούμε σίγουρα).
Μα πώς είναι δυνατόν να έχει φτάσει η παραλιακή μας ζώνη σε αυτά τα χάλια και ο Δήμος να επιτρέπει να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση περιμένοντας αν και πότε, κάποιοι ,κάπου, κάποτε να πάρουν μια απόφαση.
Τα ινία της πόλης τα έχει ο Δήμαρχος ο Κος Κοιμήσης.
Οφείλει άμεσα επικαλούμενος λόγους ασφάλειας των πολιτών του να παρακάμψει την γραφειοκρατία του υδροκέφαλου κράτους και να δώσει τέρμα σε αυτήν την παρακμή τόσο στην πλατεία της πόλης όσο και στις δύο πλάζ που έχουν εγκαταλειφθεί προ πολλού.

Για την πλάζ της Αμφιλοχίας κάντε click ΕΔΩ και δέστε την κατάντιαAdmin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή