Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σήμερα στις 1:30 το μεσημέρι ο Δήμος Αμφιλοχίας παρουσία όλων των εργαζομένων στο Δήμο...

Κοπή πίτας του Δήμου Αμφιλοχίας

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σήμερα στις 1:30 το μεσημέρι ο Δήμος Αμφιλοχίας παρουσία όλων των εργαζομένων στο Δήμο (232 άτομα μόνιμοι και συμβασιούχοι) ,όπως επίσης και όλων των αιρετών του Δήμου Αμφιλοχίας.
Την κοπή έκανε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Κοιμήσης Αποστόλης παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κου Αλπού ,του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κου Πρεβεζιάννου Γιάννη και του επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης Κου Γιαννακάκη Αλέκου.
Στη συνέχεια παιρνοντας τον λόγο ο Κος Κοιμήσης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Δήμου για την προσφορά τους στο έργο του Δήμου,τονίζοντας του ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι κι ότι με τη βοήθεια του Θεού θα ξεπεραστεί η κρίση σύντομα.
Παίρνοντας το λόγο ο Κος Πρεβεζιάννος αφού ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τους υπαλλήλους του Δήμου Αμφιλοχίας και ευχόμενος Χρόνια τους πολλά τόνισε την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού δηλώνοντας πώς είναι αντίθετος στις απολύσεις των υπαλλήλων αλλά είναι υπέρ στην ορθολογική κατανομή τους ανάλογα την ανάγκη των υπηρεσιών του Δήμου.
Κλείνιοντας πήρε τον λόγο ο Κος Γιαννακάκης ευχόμενος και αυτός Χρόνια Πολλά στους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και η παράταξη (ΚΚΕ) που τον στηρίζει θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να παλεύουν για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.
Η ατμόσφαιρα της εκδήλωσης ήταν πολύ φιλική,ευχάριστη και συναινετική ,καθώς βεβαίως δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ των αιρετών του Δήμου Αμφιλοχίας.Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή