Κι άλλοατύχημα σήμερα στην Αμφιλοχία. Λίγο μετά το μεσημέρι στην Εθνική οδό Αμφιλοχίας Λευκάδας έξω απο την Αμφιλοχία στην στροφή του Αι Γ...

Κι άλλο ατύχημα σήμερα στην Αμφιλοχία το μεσημέρι

2/19/2013 , 0 Σχόλια

Κι άλλοατύχημα σήμερα στην Αμφιλοχία.
Λίγο μετά το μεσημέρι στην Εθνική οδό Αμφιλοχίας Λευκάδας έξω απο την Αμφιλοχία στην στροφή του Αι Γιώργη δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ενός οδηγού.
Τα αυτοκίνητα ερχόνταν απο διαφορετικές κατευθύνσεις και για αυτό η σύγκρουση ήταν σφοδρή.
Πολλά ατυχήματα έχουν γίνει στην συγκεκριμένη στροφή και άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.
Τι άλλο θα πρέπει να γίνει λοιπόν έτσι ώστε κάποιοι να πεταχθούν απο τον καναπέ τους και να συγκινηθούν απο τα συχνά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα τό τελευταίο διάστημα πέριξ της Αμφιλοχίας.
Πόσος πρέπει να είναι ο φόρος αίματος στους απαράδεκτους δρόμους μας έτσι ώστε κάποιοι να ιδρώσει το αυτί τους.
Ποιός είναι αυτός που θα τραβήξει ως δια μαγείας απο τα μαλλιά το Λαό μας απο αυτό το βούρκο που τον ρίξανε άσχετοι, ανέραστοι, άεργοι,και πάνω από όλα επικίνδυνοι "ειδήμονες"...!!! που κρατάν την τύχη μας στα χέρια τους.
Γνωρίζω πολύ καλά τι λέω ,και πώς μιλάω.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι μιλάω φορτισμένα μετά και το τραγικό πρωινό γεγονός του κοριτσιού που χάθηκε στο Σπάρτο απο την φωτιά.
Μα δεν πάει άλλο αυτή η απαξίωση στον Κόσμο.
Οι Σωτήρες αποδείχτηκαν ΜΙΚΡΟΙ.
Θέλω να πιστεύω ότι πλησιάζει η μέρα που σαν ένας άλλος ΝΕΟΣ αγώνας Παλιγεννεσίας θα μας δώσει πίσω τη Χώρα μας και τη Πόλη μας.


VIDEOAdmin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή