Τα προβλήματα του κλάδου και όχι μόνο εξέφρασαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας ο σύλλογος των εμπόρων, των βιοτεχνών και καταστημα...

Αλλα λόγια να ...αγαπιόμαστε απο το Δημοτικό Συμβούλιο. (VIDEO)

2/26/2013 , 0 Σχόλια


Τα προβλήματα του κλάδου και όχι μόνο εξέφρασαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας ο σύλλογος των εμπόρων, των βιοτεχνών και καταστηματαρχών της πόλης.
Από πλευράς του συλλόγου τέθηκαν πολλά θέματα προς συζήτηση όπως η κατάσταση στην παραλιακή ζώνη της Αμφιλοχίας ή εγκατάλειψη των υποδομών ή έλλειψη υποδομών και ανάπτυξης όπως επίσης η Λαϊκή αγορά, η μαρίνα,ή πλάζ, το κάστρο, το νερό, το παρκινγκ, οι εσωτερικοί δρόμοι και άλλα σημαντικά που αφορούν όλους μας.
Την κύρια εισήγηση των θεμάτων έκανε ο Πρόεδρος του συλλόγου Κος Μολώνης Γεώργιος που ανέλυσε ένα προς ένα όλα τα θέματα.
Στην συνέχεια τον λόγο πήραν και άλλοι επαγγελματίες της Αμφιλοχίας όπως επίσης και αρκετοί πολίτες.
Συνοψίζοντας εκφράστηκαν όλα τα προβλήματα που πιστέψτε είναι πάρα πολλά και κάποια ποιο σύνθετα.
Από πλευράς του Δήμου ο Δήμαρχος Κος Κοιμήσης απάντησε λέγοντας πως πολλά από αυτά λόγω οικονομικής συγκυρίας δεν είναι δυνατόν να επιλυθούν αυτό το διάστημα ενώ για κάποια άλλα πώς δεν είναι αρμοδιότητας του Δήμου όπως π.χ η παραλιακή ζώνη της Αμφιλοχίας.
Έντονο ενδιαφέρον όπου και τράβηξαν την προσοχή των παρευρισκομένων είχαν τρείς τοποθετήσεις αυτή του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κου Γιάννη Πρεβεζιάννου, του συμπολίτη μας και μέλους του ΚΚΕ Αμφιλοχίας Κου Κατσιγάννη Παναγιώτη όπως επίσης και αυτή του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης Κου Λιάπη Γιώργου.
Το λάθος κατά την γνώμη μου ήταν η τακτική που ακολούθησε ο σύλλογος βάζοντας πολλά θέματα μαζί που έδωσε την ευκαιρία στο Δήμαρχο Κο Κοιμήση να κινείται σε μεγάλο εύρος θεμάτων και αναλύσεων και δεν ήταν εστιασμένος στο κάθε θέμα στοχευμμένα.
Κι αν αναρωτιέστε τι προέκυψε από αυτή τη συνάντηση και ποιο το αποτέλεσμα, τότε θα σας πω, πώς και εγώ αυτό αναρωτιέμαι, ψάχνω να βρω μια είδηση να σας μεταφέρω σαν νέο ,αλλά δεν βρίσκω.
Κουβέντα, κουβέντα, κουβέντα και τηγανίτα τίποτα.


VIDEO

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή