Ομάδα: Αμβρακικός Λουτρού. Ετος ίδρυσης : 1978. Χρώματα : Μπλέ-Ασπρο. Σήμα : Καραβάκι. Αρ Μητρ. ΕΠΟ : 2680 Κατηγορία : A Τοπικό. Πόλη...

Αφιέρωμα στον κυπελλούχο της ΕΠΣΝΑ Αμβρακικό Λουτρού (VIDEO)

Ομάδα: Αμβρακικός Λουτρού.
Ετος ίδρυσης: 1978.
Χρώματα: Μπλέ-Ασπρο.
Σήμα: Καραβάκι.
Αρ Μητρ. ΕΠΟ: 2680
Κατηγορία: A Τοπικό.
Πόλη :Αμφιλοχία.
Roster: 28 Παίχτες.
Μ.Ο ηλικίας: 22 ετών.
Γήπεδο: Στό Λουτρό Αμφιλοχίας υπερσύγχρονο με βοηθητικό και χόρτο.
Πρόεδρος:  Κατοίκος Μάρκος.
Γεν.Αρχηγός: Ζίγκιρης Δημήτριος.
Προπονητής:  Ζαρζάνης Αθανάσιος.

http://www.amvrakikos.gr/

Μια μεγάλη νίκη του Αμβρακικού Λουτρού επί της ΑΕΜ Μεσολογγίου με 2-1 στην διοργάνωση του κυπέλου και η κατάκτησή του ήταν η αφορμή να πλημμυρίσει ενθουσιασμό και περηφάνια όλους του κατοίκους στό Λουτρό Αμφιλοχίας αλλά και σε όλη την Πόλη της Αμφιλοχίας.
Για πρώτη φορά ο Αμβρακικός Λουτρού στέφεται Κυπελλούχος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στον θεσμό του Κυπέλλου.
Μια ομάδα και μια χούφτα Ανθρώπων που με πενιχρά μέσα στην αρχή είδαν πολύ μπροστά και ονειρεύτηκαν την ομάδα τους μια μέρα να σηκώνει το πολύτιμο τρόπαιο του Κυπελλούχου αλλά και του Πρωταθλητή.
Μιλώντας μαζί τους απο το πάθος και την Αγάπη τους για την ομάδα σε κάνουν να αισθάνεσαι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής.
Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το τρόπαιο τον Αυγουστο του 2012 και το παρέλαβαν απο τα χέρια του Προέδρου της ΕΠΣΝΑ στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.
Στον αγώνα και στην τελετή απονομής παραυρέθηκαν και τίμησαν ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού Κος Κωστούλας που όλοι στην Ομάδα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αμέριστη συμπαράσταση που είχαν εκ μέρους του και τον ευχαριστούν θερμά, επίσης το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Απ.Κοιμήσης όπως και πολλοί Πρόεδροι άλλων Αθλητικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων.
Αξίζει να τονίσουμε ότι στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξαν πολύ νέα παιδιά ηλικίας 15 με 19 χρονών 9 εκ των οποίων είναι βασικοί.
Το προεδρείο της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια Ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και την στήριξαν σε πολύ δύσκολες ώρες.
Μεταξύ άλλων θέλει να ευχαριστήσει την Κο Δράκο Οδυσσέα για την πολύτιμη συνεισφορά του στην κατασκευή του γηπέδου και όχι μόνο,τους χορηγούς της ομάδας τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που την στήριζαν οικογενειακά σε όλα της τα παιχνίδια εντός και εκτός,την ΠΑΕ Παναιτωλικός,την ΕΠΣΝΑ Αιτωλοακαρνανίας για την άψογη διοργάνωση του θεσμού και τέλος ένα μεγάλο μπράβο στην ψυχή της ομάδας, τους παίχτες της για τις υπερπροσπάθειες που κατέβαλαν αλλά και για το ήθος που επέδειξαν καθ όλην την διάρκεια αυτού του αγώνα.
Προχωράνε τώρα στην τελική φάση των προσπαθειών τους στο κύπελο ελπίζοντας σε μια καλή πορεία και θέση δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό παίχτες, παράγοντες και φίλαθλοι ενωμένοι.
Αξίζει να τονιστεί εδώ ότι έχουν ανοίξει πολλοί δρόμοι επιτυχίας και σταδιοδρομίας για πολλά από τα νέα παιδιά του Αμβρακικού Λουτρού ως αντάλλαγμα των προσπαθειών τους.


VIDEO
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή