Η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια από το Σπάρτο της Αμφιλοχίας, που από πυρκαγιά έχασε ένα 16χρονο κορίτσι και καταστράφηκε το σπίτι τ...

Η άνοιξη...άνοιξε τις καρδιές μας


Η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια από το Σπάρτο της Αμφιλοχίας, που από πυρκαγιά έχασε ένα 16χρονο κορίτσι και καταστράφηκε το σπίτι της, συγκλονίζει απλούς ανθρώπους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής
Μετά τις πρωτοβουλίες που αναλήφθησαν από ιερέα και καθηγητή του άτυχου κοριτσιού και τον Σύλλογο των Κατουνιωτών της Αθήνας, απ’όσες είναι γνωστές, υπάρχουν πολίτες, επαγγελματίες, φορείς, τεχνίτες αλλά και εταιρίες που θέλουν να συνδράμουν στην αποκατάσταση της οικίας της χαροκαμένης οικογένειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.grμεγάλη τεχνική εταιρία του Αγρινίου, προχωρά αύριο σε αυτοψία του χώρου της καταστροφής και ενεργοποιείται με την διάθεση υλικών και με συνεργεία της, ώστε το σπίτι να επανέλθει στην πρότερη του κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Σε αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να γνωστοποιηθούν και οι ανάγκες που υπάρχουν, ώστε να ενεργοποιηθούν και άλλοι επαγγελματίες της περιοχής, με την διάθεση υλικών που θα χρειαστούν.

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή