Ημερίδα για την Αγροτική επιχειρηματικότητα έγινε σήμερα στο Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου παρουσία του Περιφερειάρχη Κου Κατσιφά...

Ημερίδα για την Αγροτική επιχειρηματικότητα στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας

4/21/2013 0 Σχόλια

Ημερίδα για την Αγροτική επιχειρηματικότητα έγινε σήμερα στο Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου παρουσία του Περιφερειάρχη Κου Κατσιφάρα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10 το πρωί και πήραν το λόγο σε αυτή αρκετοί ομιλητές μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Αντωνόπουλος,ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Κοιμήσης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου Κος Ψωφάκης Παναγιώτης και αρκετοί επιστήμονες που ανέλυσαν διεξοδικά και έδειξαν το δρόμο της γεωργικής ανάκαμψης και επιχειρηματικότητας.
Εμφαση δόθηκε στους τρόπους και τα κίνητρα που θα πρέπει να δοθούν στούς νέους αγρότες, όπως επίσης και το πώς θα βοηθηθεί η αγροτική οικονομία έτσι ώστε να ξαναβρεί το χαμένο δρόμο της.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Επικεφαλής της μείζωνος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας Κος Γιάννης Πρεβεζιάνος  που έγινε δεκτός με εγκάρδιες εκδηλώσεις απο τους παρευρισκόμενους όπως επίσης και ο νεαρός Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος Κος Τσόγκας Γεώργιος που δίνει το παρόν όπου και όταν η Περιφέρεια και η Αιτωλοακαρνανία τον χρειάζεται.
Την εκδήλωση συντόνιζε ο Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Σατής Γεώργιος
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή