Και θα μου πεί κάποιος, καλά μας τα λές ρε φίλε. Ενναλακτική λύση βλέπεις; Απαντώ ευθέως. ΒΛΕΠΩ. Και εξηγούμαι τι εννοώ. Μιλάω για τη...

Ανοιχτή επιστολή στην Αξιωματική Αντιπολίτευση του Δήμου Αμφιλοχίας


Και θα μου πεί κάποιος, καλά μας τα λές ρε φίλε.
Ενναλακτική λύση βλέπεις;
Απαντώ ευθέως.
ΒΛΕΠΩ.
Και εξηγούμαι τι εννοώ.
Μιλάω για την αντιπολίτευση του Δήμου Αμφιλοχίας, και ειδικότερα την Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Συνεχώς γίνομαι δέκτης σχολίων του είδους , καλά που είναι η Αντιπολίτευση, υπάρχει Αντιπολίτευση;
Η απάντηση είναι πώς Αντιπολίτευση υπάρχει αλλά περιορίζεται και καταγράφεται μόνο στα φύλλα των πρακτικών του συμβουλίου και όχι στην συνείδηση του κόσμου. .
Γιατί μόνο εκεί καταγράφονται οι προτάσεις και οι  ομολογουμένως συνεχείς ενστάσεις της.
Ο κόσμος  δεν μαθαίνει για τις ενέργειες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και δικαιολογημένα απορεί για την ύπαρξη της.
Ναι είναι αλήθεια  και το γράφει κάποιος που είναι εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Αντιπολίτευσης.
Η πόλη έχει περιέλθει σε τέλμα και μαρασμό αλλά με την αδράνεια που διακατέχει αυτήν την εκλεγμένη ομάδα ο κόσμος δεν μαθαίνει για την απραξία  των διοικούντων την πόλη μας.
Πράγματι η ομάδα των εκλεγμένων της Αντιπολίτευσης είναι μία απο τις καλύτερες που υπήρξαν ποτέ.
Τόσο απο θέμα πανεπιστημιακής παιδείας,όσο και απο θέμα δραστηριότητας στα καθηκοντά της με προτάσεις και όχι στείρα άρνηση.
Αλλά δεν αρκεί αυτό.
Υποχρέωση και δουλειά της Αντιπολίτευσης είναι να ενημερώνει με κάθε τρόπο και μέσο τον κόσμο της Αμφιλοχίας άμεσα έγκαιρα και έγκυρα για τα τεκταινόμενα στο Δημαρχιακό μέγαρο.
Η αντιπολίτευση όμως αρκείται στην αντίδραση μέσα στην αίθουσα του συμβουλίου.
Πρέπει να βρεί τον τρόπο και τα μέσα έτσι ώστε οι πληροφορίες, οι προτάσεις, οι ενέργειες και οι δραστηριότητες της να διαχέονται σε όλο τον πληθυσμό της Αμφιλοχίας.
Καλό θα ήταν και επιθυμητό οι κατα τά άλλα αξιόλογοι φίλοι μου και συνάδελφοι να μπούν στον κόπο και να να δημοσιοποιήσουν σκέψεις και απόψεις τους τόσο εδώ σε αυτόν τον χώρο, όσο και στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης της πόλη μας.
Καημό και μαράζι τόχω να δώ κάποια μέρα ένα άρθρο, κείμενο ή οτιδήποτε άλλο κρίνουν σκόπιμο οι εκλεγμένοι και αξιόλογοι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης με τις απόψεις τους για οποιοδήποτε θέμα κρίνουν αυτοί σκόπιμο και χρήσιμο για την πόλη να το δημοσιοποιήσουν.
Εχει ανάγκη και δίψα ο κόσμος της Αμφιλοχίας να ακούσει την γνώμη και τις προτάσεις αυτών  που τους έδωσε 40% στις προηγούμενες εκλογές.
Ολοι σχεδόν οι σύμβουλοι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου φέρουν στους ώμους τους την εμπιστοσύνη και την προσδοκία 1000 σταυρών κατά μέσο όρο ο καθένας τους.
Η πόλη μέρα την ημέρα κατεβαίνει σκαλοπάτια ποιότητας και δημόσια αντίδραση της Αντιπολίτευσης δεν ακούγεται πουθενά.
Οφείλουν να βγουν σε αυτούς τους ανθρώπους ΔΗΜΟΣΙΑ  να τους μεταφέρουν και να τους μιλήσουν για την απραξία, την εγκατάλειψη, και τον μαρασμό που έχουν επιφέρει στην πόλη οι φέροντες την ευθύνη της Διοίκησης αυτής επι τριάντα και πλέον χρόνια.
Επειδή ξέρουν όλοι οι σύμβουλοι της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας ,όπως και ο επικεφαλής της ο Γιάννης Πρεβεζιάννος ότι τα λόγια μου είναι καλοπροαίρετα και ότι τους εκτιμώ και τους σέβομαι αφάνταστα , θα περιμένω απο την πλευρά τους ενέργειες που να προβάλλουν το πράγματι σημαντικό τους έργο στις αίθουσες του Δημαρχείου, και στην... πλατεία της πόλης μας ενημερώνοντας με οποιοδήποτε τρόπο κρίνουν αυτοί σκόπιμο τον κόσμο της Αμφιλοχίας για τα θέματα της πόλης του.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Ζωγράφος Κώστας

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή