Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία της τεχνικής εταιρίας από το Αγρίνιο που ανέλαβε την εξολοκλήρου ανοικοδόμηση της χαροκαμένης οικογένειας από...

Ξεκίνησε η ανοικοδόμηση του καμένου σπιτιού στο Σπάρτο Αμφιλοχίας

4/09/2013 0 Σχόλια


Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία της τεχνικής εταιρίας από το Αγρίνιο που ανέλαβε την εξολοκλήρου ανοικοδόμηση της χαροκαμένης οικογένειας από το Σπάρτο της Αμφιλοχίας Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ευελπιστούν πως στα μέσα καλοκαιριού το σπίτι θα είναι έτοιμο

Να θυμίσουμε πως με πρωτοστάτες τον σύλλογο Κατουνιωτών της Αθήνας και τον πρωτοπρεσβύτερο πάτερ Αθανασίου ξεκίνησε τις τελευταίες εβδομάδες μια προσπάθεια, ώστε να ανακατασκευαστεί η οικία της οικογένειας από το Σπάρτο, που από την καταστροφική πυρκαγιά έχασε την 15χρονη κόρη της . Η ανταπόκριση συνανθρώπων μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό υπήρξε συγκινητική , με δεκάδες προσφορές που έγιναν στον τραπεζικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας σε συνεργασία με την οικογένεια.

Όμως η μεγαλύτερη πράξη αλληλεγγύης έγινε από μεγάλη τεχνική εταιρία του Αγρινίου, που πριν από λίγες μέρες γνωστοποίησε αρχικά στο agriniopress.gr και στην συνέχεια στην οικογένεια πως προτίθεται να ανακατασκευάσει πλήρως την κατεστραμμένη οικία . Αφού έγινε η σχετική αυτοψία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και οι ανάγκες που υπάρχουν, συνεργεία της εταιρίας (σ.σ. που εργάζονται ανιδιοτελώς ) έχουν πιάσει ήδη δουλειά.


Υλικά έχουν εξασφαλιστεί ήδη τόσο από την ίδια την εταιρία όσο και από προμηθευτές που επίσης συμβάλλουν ανιδιοτελώς. Αξίζει να σημειωθεί πως το σπίτι κατασκευάζεται από την αρχή , αφού η πυρκαγιά το άφησε γιαπί. Έγιναν ήδη οι αποξηλώσεις των σαθρών , καθώς και η μελέτη για την στέγη του σπιτιού, όπου η εταιρία θα τοποθετήσει φωτοβολταϊκό σύστημα. Μεταξύ άλλων οι εργασίες που θα γίνουν προβλέπουν τοποθέτηση ηλεκτρολογικού υλικού , γυψοσανίδων – μονωτικών υλικών, πλακάκια , κεραμίδια, χρώματα, είδη υγιεινής, σύστημα θέρμανσης ψύξης, ξυλουργικά, αλουμίνια- τζάμια, κάγκελα κτλ.
Στόχος της εταιρίας και των συνεργατών της, είναι η οικογένεια να μπει στο «νέο» της σπιτικό στα μέσα του καλοκαιριού.

http://www.agriniopress.gr/

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή