Σε κλίμα μεγάλης Θρησκευτικής κατάνυξης και με την Παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Σεβασμιότατου Κου Κοσμά τελάστηκε σήμερ...

Η Χειροτονία του Πατέρα Θεόδωρου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία (VIDEO)

4/06/2013 0 Σχόλια


Σε κλίμα μεγάλης Θρησκευτικής κατάνυξης και με την Παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Σεβασμιότατου Κου Κοσμά τελάστηκε σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου του 2013 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Αμφιλοχίας η Χειροτονία σε Ιερέα του Ιεροδιάκου Πατέρα Θεόδωρου Κτίστη.
Πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη στιγμή της Ιεροσύνης του τον Πάτερ Θεόδωρο, φωνάζοντας όλοι μαζί δυνατά το "Αξιος" διαμορφώνοντας ένα πολύ όμορφο και συγκινησιακό κλίμα στον Ναό της Αμφιλοχίας.
Ο Μητροπολίτης Κος Κοσμάς μεταξύ άλλων συμβουλών που έδωσε στον Πάτερ Θεόδωρο ήταν και η υπόδειξή του και η παρότρυνσή του να σταθεί δίπλα στο Εκκλησιαστικό Ποίμνιο και κυρίως δίπλα στα νέα παιδιά που σήμερα δοκιμάζονται ποιό πολύ απο ότι κάθε άλλη φορά.
Απο την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε καλό Ιερατικό Βίο στον Πάτερ Θεόδωρο και να είναι πάντα "Αξιος" στο δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο της Χριστιανικής του διαδρομής.

Amfiloxia-blogs
VIDEO
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή