Εκλεισε σήμερα λίγο ξαφνικά η μεγάλη δημοσκόπηση του Amfiloxia-blogs. Τα ευρήματα και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά. Καταρχήν θέλω να ευχ...

Τι μας έδειξε η δημοσκόπηση του Amfiloxia-Blogs

7/27/2013 , 0 Σχόλια

Εκλεισε σήμερα λίγο ξαφνικά η μεγάλη δημοσκόπηση του Amfiloxia-blogs.
Τα ευρήματα και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά.
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας ειπαν την γνώμη τους και την επιλογή τους.
Μέσα σε τρεις ημέρες ψήφισαν 200 άτομα περίπου (τεράστιος αριθμός συμμετοχής που δεν ξανάγινε σε τοπικό ιστολόγιο ή ιστοσελίδα).
Πρίν μπούμε στην αποκρυπτογράφηση των αποτελεσμάτων και των ευρημάτων θέλω να αναφερθώ και να ζητήσω συγνώμη απο έναν αυτοδιοικητικό και αγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης εκλεγμένο και συνειδητοποιημένο Κομμουνιστή τον Αλέκο Γιαννακάκη που απο προσωπικό μου λάθος δεν τον συμπεριέλαβα στη λίστα.
Η παράλειψη έγινε εντελώς τυχαία ενώ τον είχα συμπεριλάβει στα γραπτά μου κείμενα κατα την ταξινόμηση αλφαβητικά μου διέφυγε το όνομά του στην καταγραφή.
Οταν το αντιλήφθηκα ήταν αργά γιατί είχε ξεκινήσει η ψηφοφορία και δεν επιτρέπει τότε αλλαγές στα δεδομένα.
Επειδή γνωρίζω το Αλέκο προσωπικά και γνωρίζοντας το ήθος του θέλω να του ζητήσω ταπεινά συγνώμη για το λάθος μου και είμαι σίγουρος πως θα την έχω απο αυτόν.
Και για να είμαι ειλικρινής ένας επο τους λόγους που κατέβασα νωρίς την δημοσκόπηση είναι και αυτός.
Τώρα όσον αφορά καθ αυτήν την δημοσκόπηση το πρώτο συμπέρασμα που βγάζει κανείς είναι οτι καταλληλότερος για Δήμαρχος Αμφιλοχίας είναι ο "ΚΑΝΕΝΑΣ"
Πολύ μεγάλο ποσοστό (32% και 62 click) που δείχνεi την απογοήτευση των Αμφιλοχιωτών απο την σημερινή εικόνα της πόλης μας.
Ανάγοντας αυτό το ποσοστό στον πραγματικό πληθυσμό ενα πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού θέλει αλλαγή πολιτικής ,νοοτροπίας και προσώπων στην πόλη της Αμφιλοχίας.
Αλλο σημαντικό εύρημα της δημοσκόπησης είναι η αλλαγή πλεύσης των ανθρώπων της Αμφιλοχίας εμπιστευόμενα νέα πρόσωπα και νεαρά άτομα.
Δεν ειναι τυχαίο οι δυο μικρότεροι σε ηλικία συμμετέχοντες (Μπίνας Γ. και Τσόγκας Γ.) είχαν μακράν των υπολοίπων την μεγαλύτερη αποδοχή απο τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία.
Στην συνέχεια είδαμε τα άτομα τα οποία κατείχαν ή κατέχουν υψηλά πόστα στο Δήμο Αμφιλοχίας  δεν τα πήγαν καθόλου καλά που σημαίνει ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θέλει άλλον αέρα και νέα πρόσωπα να πάρουν την τύχη της πόλης στα χέρια τους.
Οπως επίσης καλά δεν τα πήγαν και σημερινοί Δημοτικοί σύμβουλοι που σημαίνει ότι με το έργο τους δεν έχουν πείσει την τοπική κοινωνία κι ότι αποτελούν την εφεδρεία και το φυτώριο του Δήμου.
Εν κατακλείδι το συμπέρασμα που μας εδειξε αυτή η ψηφοφορία αν θελήσουμε να το εκφράσουμε με μία λέξη είναι ένα παλιό δυνατό και νικηφόρο σύνθημα που μάλλον είναι επίκαιρο όσο ποτέ και δεν είναι άλλο απο την "ΑΛΛΑΓΗ"


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή