Περιττό να σου πω ότι όλοι οι συμμαθητές σου της τάξης ΣΝΔ/92 είμαστε συντετριμμένοι με τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό σου.  Όλοι θεωρούσ...

Φίλε Μπάμπη καλό παράδεισο.

7/10/2013 0 Σχόλια

Περιττό να σου πω ότι όλοι οι συμμαθητές σου της τάξης ΣΝΔ/92 είμαστε συντετριμμένοι με τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό σου.
 Όλοι θεωρούσαμε ότι είχες δρομολογήσει τη ζωή σου με τον τρόπο που εσύ ονειρευόσουνα. Επιστροφή στα πάτρια εδάφη, κοντά στην πολυαγαπημένη σου μανούλα, με την λατρευτή σου σύζυγο και το νέο μέλος της οικογενείας σου που διακαώς ανέμενες τόσα χρόνια.
 Αυτός ήταν και ο λόγος που πρόωρα εγκατέλειψες τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο επίσης αγάπησες και έδωσες τα καλύτερα χρόνια της σχετικά σύντομης ζωής σου.
Αποφάσισες να συνεχίσεις τη ζωή σου εκεί που πραγματικά ήταν πάντα η σκέψη σου, στην αγαπημένη σου Αμφιλοχία, πάντα κοντά στη θάλασσα και στο ναυτικό αθλητισμό που τίμησες επί σειρά ετών.
 Εμείς απ’ την άλλη ξέραμε ότι αν ποτέ μας έφερνε ο δρόμος προς τα μέρη θα μας περίμενε εκεί ένας δικός μας άνθρωπος, ένας αδελφός, ο αγαπημένος μας συμμαθητής Μπάμπης Κατσούλας, ο «βλάχος» όπως άρεσε και στον ίδιο να τον αναφέρουμε, ένα απλό παιδί, φτωχόπαιδο όπως ήμασταν οι περισσότεροι, ο οποίος όμως πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, αγωνίστηκε και δημιούργησε τη ζωή του η οποία όμως όπως αποφάσισε ο Θεός έμελλε να είναι σχετικά σύντομη και στέρησε στον ίδιο απίστευτες στιγμές ευτυχίας.
Δυστυχώς Μπάμπη λόγω της μη έγκαιρης γνωστοποίησης του άσχημου συμβάντος δεν κατέστη δυνατό να σε τιμήσουμε όπως άξιζες στο τελευταίο σου ταξίδι και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα.
 Τίποτα όμως δεν πρόκειται να αλλάξει την απέραντη εκτίμηση που είχαμε στο πρόσωπό σου και στον Μπάμπη ως ΑΝΘΡΩΠΟ γενικότερα. 
 Στη σύζυγό σου, στο παιδί σου και στη μανούλα ευχόμαστε, καλή δύναμη, καλό κουράγιο και να σε θυμούνται πάντα λεβέντη όπως ήσουν.
Μπάμπη αιωνία σου η μνήμη.

Ένας συμμαθητής σου.
Αντιπλοίαρχος Χ. Αλογάρης ΠΝ

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή