Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά απο πρωτοβουλία αναγνώστη να σας παρουσιάσουμε την νέα κολεξιον, απο τα παγκάκια που θα φορεθούν φέ...

Παγκλήδια


Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά απο πρωτοβουλία αναγνώστη να σας παρουσιάσουμε την νέα κολεξιον, απο τα παγκάκια που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι στην παραλία της Αμφιλοχίας.

Ξεκινάμε με ένα απλό και απέριττο κάθισμα ημέρας ιδανικό να σας συντροφεύσει στις ρομαντικές στιγμές σας δίπλα στο κύμα αγκαλιά με το άλλο σας μισό και αγναντεύοντας το πέλαγος.
Παγκάκι που δεν θα σας προδώσει ποτέ τα αιώνια λόγια αγάπης που θα ανταλλάξετε με τον καλό σας ή την καλή σας.
Ιδανικό για άτομα που οι αιμοραιδες στέκονται εμπόδιο στις μικρές απολαύσεις της ζωής.
Το δεύτερο κομμάτι μας ειναι ειδική παραγγελία για άτομα που θέλουν να συνδυάσουν την απόλαυση και το ρομαντισμό σε συνδυασμό με το αγαπημένο τους σπόρ την ενόργανη γυμναστική.
Σας δίνει την δυνατότητα μετά απο λίγη ξεκούραση να κάνετε μερικές εναέριες στροφές στην δοκό μας και ταυτόχρονα να αθληθείται στον αγαπημένο σας ιππο όπως θα κάνατε και σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο γυμναστικής.
Το τρίτο μας παγκάκι είναι ένα αναπαυτικό κάθισμα για άτομα που η καμπούρίτσα τους θέλει να βρεί διέξοδο αλλά δεν μπορούσε.
Τώρα μπορείτε άνετα χάρην σε αυτή την ειδική κατασκευή να απολαυσετε το ηλιοβασίλεμα της Αμφιλοχίας χωρίς να την στριμώχνετε σε ενοχλητικά ξύλα πλάτης.Εδώ είναι μια παραλλαγή του πρώτου αναπαυτικού καθίσματος αλλά σε μαόνι.
Ειδικά επεξεργασμένο στο χέρι για άτομα με λεπτό γούστο και απαιτήσεις.

Εδώ μπορείτε κάλλιστα να απολαύσετε το πράσινο... όρθιος


Το τελευταίο μας κομμάτι είναι απο μασίφ ξύλο τριανταφυλλιάς με ειδικό ανοιγμα στην κάτω πλευρά για ώρα ...ανάγκης βρε αδερφέ.
Ειδικά μελετημένο απο αρχιτέκτονα με σπουδές και μεταπτυχιακή ειδίκευση στην κατασκευή τέτοιον διαστάσεων κατασκευών.


Το μόνο που απαιτείται απο εσάς είναι να προμηθευτείτε ηλιόσπορο, ταίρι και υπομονή.
Καλή σας διαμονή .
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή