Καλοκαιρινό σαββατοκύριακο στην Αμφιλοχία,δίπλα στη θάλασσα,τι άλλο θα περίμενε κανείς να ακούσει εκτός απο τα τραγούδια του φεγγαριού, που...

Τραγουδώντας κάτω απ τα αστέρια στην Αμφιλοχία

Καλοκαιρινό σαββατοκύριακο στην Αμφιλοχία,δίπλα στη θάλασσα,τι άλλο θα περίμενε κανείς να ακούσει εκτός απο τα τραγούδια του φεγγαριού, που τόσο υπέροχα ερμήνευσαν και εκτέλεσαν τα μουσικά παιδιά της Αμφιλοχίας κάτω απο την μαεστρία του υπεύθυνου της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμφιλοχίας μαέστρου Γιώργου Τσόγκα.
Απο που να αρχίσει κανείς να αναφέρει δεν ξέρω.
Απο το καλύτερο μπουζούκι της περιοχής για μένα και όχι μόνο τον αξεπέραστο Γιώργο Τσούμα, απο τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Νίκο Πρεβεζιάννο, απο τον ντραμίστα και εγώ δεν ξέρω τι να πώ.
Ειναι πολλοί οι συντελεστές αυτής της υπέροχης βραδιάς στο λιμάνι Αμφιλοχίας που δεν ξέρω τα ονόματα όλων και να με συγχωρέσουν αλλά είναι κορυφαίοι στο είδος τους.
Μάγεψαν τους ακροατές τους αλλά και όσους ήταν στα μπαλκόνια τους στην Αμφιλοχία εκείνη την ώρα γιατί η Αμφιλοχία είναι ένα τεράστιο μπαλκόνι.
Κράτησαν το κόσμο τους μέχρι πολύ αργά κανοντάς τους να σιγοτραγουδάνε με το υπέροχο ρεπερτόριο που διαθέτουν.
Μπράβο στην φιλαρμονική του Δήμου Αμφιλοχίας και στους υπεύθυνους που μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά δίπλα στο κύμα
VIDEO
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή