Με αυτήν την ανάρτηση θάθελα να ζητήσω συγνώμη απο πολλούς φίλους του Blog που μέσω Facebook θέλουν να δηλώσουν την εκτίμηση και την φιλία ...

Λίγα λόγια για τους φίλους μας στο Facebook

7/06/2013 0 Σχόλια

Με αυτήν την ανάρτηση θάθελα να ζητήσω συγνώμη απο πολλούς φίλους του Blog που μέσω Facebook θέλουν να δηλώσουν την εκτίμηση και την φιλία τους στέλνοντας επανηλημένα αιτήματα φιλίας και χωρίς ποτέ να παίρνουν μια καταφατική απάντηση σε αυτά.
Μέσα απο απο αυτήν την ανάρτηση θάθελα να τους ενημερώσω και να να τους κάνω γνωστό το λόγο που δεν λαμβάνουν θετική απάντηση στο αιτημα φιλίας τους.
Το ιστολόγιο αυτό όπως θα παρατηρήσατε είναι τοπικού χαρακτήρα με θέματα που κατά πλειοψηφία αφορούν την πόλη μας την Αμφιλοχία.
Θέλοντας να κρατήσω αυτό το ιστολόγιο ως αμειγώς Αμφιλοχιώτικο δεν κρίνω σκόπιμο και χρήσιμο να γεμίσω τον αριθμό των φίλων μας στο Facebook με άτομα που είναι αγαπητά και φίλοι βέβαια αλλα δεν είναι Αμφιλοχιώτες.
Απο τους 2593 φίλους που είμαστε σε αυτήν την κοινότητα σήμερα το 95% με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν κάποια σχέση με  την Αμφιλοχία.
Γιαυτό και πολλά μα πάρα πολλά αιτήματα φιλίας δεν λαμβάνουν απάντηση.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να αντιλαμβάνεστε και να συμφωνείται με αυτήν μου την στάση.

Amfiloxia-blogs

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή