Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την λειτουργία της Ιντερνετικής τηλεόρασης της Αμφιλοχίας. Το AMFILOXIA-TV είναι  έτοιμο. Καταβά...

Ερχεται το "AMFILOXIA-TV"

8/20/2013 0 ΣχόλιαΣυνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την λειτουργία της Ιντερνετικής τηλεόρασης της Αμφιλοχίας.
Το AMFILOXIA-TV είναι  έτοιμο.
Καταβάλλεται προσπάθεια αρχές Σεπτεμβρίου να μεταδοθεί η πρώτη του LIVE εκπομπή .
Εχει εξοπλιστεί πλήρως με τα καλύτερα τεχνολογικά εργαλεία που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την στελέχωση με τα καλύτερα πρόσωπα αναγνωρισμένα στο είδος τους ο καθένας θα δώσει άλλον αέρα στην ενημέρωση.
Ειδικά στο θέμα της στελέχωσης με πρόσωπα που καθένα θα αναλάβει τον τομέα της αρμοδιότητάς του δίνουμε την μεγαλύτερη προσοχή έτσι ώστε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Θα περιλαμβάνει ενημερωτικές  ,αθλητικές, ψυχαγωγικές εκπομπές όπως και συνεντεύξεις απο όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής της Αμφιλοχίας.

Σήμερα όλη την ημέρα (τρίτη 20/08/2013) θα εκπέμπει μουσική και Slide .Θα παρακαλούσα αν στον δικό σας υπολογιστή στην δεξιά πλευρά κάτω απο την λεζάντα AMFILOXIA-TV δεν σας παρουσιάζει κατι ενημερώστε με με ένα σχόλιο , και πέστε ποιο Browser χρησιμοποιείται και αν έχετε το Adobe Plash Player ή γενικά ποιό πρόβλημα σας εμφανίζει

Αν δεν βλέπετε σε αυτήν τη θέση το AMFILOXIA-TV κάντε Click στον παρακάτω σύνδεσμο

AMFILOXIA-TVAdmin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή