Με επιτυχία μεταδόθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του π. Δημάρχου Αμφιλοχίας Κου Νίκου Τέλωνα απο το AMFILOXIA-TV το βράδυ της Δε...

Με επιτυχία το πρώτο LIVE του AMFILOXIA-TV

9/17/2013 , 0 ΣχόλιαΜε επιτυχία μεταδόθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του π. Δημάρχου Αμφιλοχίας Κου Νίκου Τέλωνα απο το AMFILOXIA-TV το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου το 2013.
Ο Κος Τέλωνας ανέπτυξε την ιστορία της Αμφιλοχίας όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα απο τα ευρήματά του απο συγγράμματα, εφημερίδες και μαρτυρίες της πολύχρονης αυτής διαδρομής της Αμφιλοχίας.
Μίλησε για την παλιά Λημναία, το Αμφιλοχικό Αργος, την Αμβρακία, το Βάλτο και κάλυψε με πολύ γλαφυρότητα και με λεπτομέρειες όλες τις πτυχές της ιστορίας της Πόλης μας.
Αναφέρθηκε στην εμπορική, οικονομική ,κοινωνική και όχι μόνο ζωή της Αμφιλοχίας με αξιοζήλευτες λεπτομέρειες που μόνο αυτός κατάφερε να φέρει στην επιφάνεια.
Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Κο Νίκο Τέλωνα για την τιμή που έκανε στο AMFILOXIA-TV να παρευρεθεί στην πρώτη του LIVE εκπομπή και να του επισημάνω ότι τα μικρόφωνα και οι κάμερες για αυτόν είναι πάντα στην διάθεσή του για ότι αυτός κρίνει σκόπιμο ότι πρέπει να μιλήσει.
Τώρα όσον αφορά το δικό μας κομμάτι της οργάνωσης αυτής της εκπομπής κάναμε ότι μπορούμε καλύτερο σαν πρωτάρηδες και ελπίζουμε να έμεινε μια καλή γευσή απο αυτή μας την προσπάθεια.
Προσπαθούσαμε ταυτόχρονα να σκηνοθετήσουμε , να ηχογραφήσουμε να ρωτήσουμε και να προλάβουμε τυχόν έκτακτες καταστάσεις που έχει μια LIVE εκπομπή και με έναν καλεσμένο που από την φύση του είναι χείμαρρος πληροφοριών και ενδιαφέροντος.
Μετά το τέλος της συνέντευξης καθήσαμε και είδαμε την συνέντευξη απο την αρχή και διαπιστώσαμε τα λάθη μας που θα διορθώσουμε στην συνέχεια.
Σε έμας ταιριάζει η φράση του μεγάλου μας φιλοσόφου Σωκράτη "Γηράσκω αεί διδασκόμενος".
Το πρώτο βήμα πάντως έγινε και ακολουθούν και άλλα εξίσου ενδιαφέροντα στην πορεία του AMFILOXIA TV.
Σας ευχαριστώ πολύ που με τόση κατανόηση μας κρίνεται, όπως φαίνεται μέσα απο τα μηνύματα που μας στέλνεται και θα προσπαθήσουμε για μια ακόμα καλύτερη Αμφιλοχιώτικη τηλεόραση.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το ιστολόγιο http://kataggeilte.blogspot.gr/ πού έκανε LIVE αναμετάδωση της εκπομπής όπως επίσης και τα άλλα άτομα που ήταν πίσω απο τις κάμερες και βοηθούσαν στην πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος.

Η εκπομπή με τον Κο Νίκο Τέλωνα μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί σύντομα σε χρόνο που θα ανακοινωθεί σε επανάληψη.


Σας ευχαριστώ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή