Με αφορμή την απόφαση του πολυεθνικού ομίλου Philip Morris και της θυγατρικής της εταιρείας Παπαστράτος να δημιουργήσει στο Αγρίνιο ευρωπ...

Δήλωση της Γ. Μπόκα με αφορμή την απόφαση της Philip Morris

9/02/2013 0 Σχόλια


Με αφορμή την απόφαση του πολυεθνικού ομίλου Philip Morris και της θυγατρικής της εταιρείας Παπαστράτος να δημιουργήσει στο Αγρίνιο ευρωπαϊκό κέντρο αποθήκευσης καπνών η πολιτευτής κυρία Γεωργία Μπόκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζω την απόφαση της Philip Morris που σκοπεύει να αναδείξει την Ελλάδα και ιδιαίτερα το Αγρίνιο σε κέντρο αποθήκευσης των καπνών ανατολικού τύπου, της Ευρώπης.
Η λειτουργία του κέντρου αυτού πρόκειται να ξαναδώσει στο νομό μας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο του καπνού που επί χρόνια κατείχε, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.
Παράλληλα με την κίνηση αυτή που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τη Philip Morris και την θυγατρική της Παπαστράτος, αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά η εξαγωγική δραστηριότητα του κλάδου του καπνού ενισχύοντας τα εισοδήματα των καπνοπαραγωγών, καθώς 15.000 τόνοι καπνού θα διακινούνται μέσω Αγρινίου το 2014, όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός».
Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή