Το AMFILOXIA-TV εκανε σήμερα την πρώτη του εξωτερική μετάδοση απο την Αμφιλοχία μεταδίδοντας την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ...

Το AMFILOXIA-TV ζητάει την στήριξή σας

10/28/2013 0 ΣχόλιαΤο AMFILOXIA-TV εκανε σήμερα την πρώτη του εξωτερική μετάδοση απο την Αμφιλοχία μεταδίδοντας την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Η συμμετοχή και η ανταπόκριση κυρίως των ετεροδημοτών μας ήταν συγκινητική και σας ευχαριστώ πολύ για αύτό.
Προσπαθούμε με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε να προσφέρουμε περισσότερα.
Διαπιστώνουμε τα προβληματά μας και προσπαθούμε συνεχώς να τα βελτιώνουμε αλλά δεν είναι πάντα δυνατόν γιατί απαιτούνται πολλά εργαλεία και δεν έχουμε την δυνατότητα να τα προμηθευτούμε όλα.
Σκοπός αυτής μας της ανάρτησης είναι να απευθυνθούμε σε σας και να ζητήσουμε την τεχνική υποστήριξή σας για να μεγαλώσουμε περισσότερο την φωνή της Αμφιλοχίας αλλά και να στείλουμε καλύτερο σήμα σε όλο το κόσμο.
Για αυτό λοιπόν μεσα απο αυτήν την δημοσίευση αναζητάμε άτομα που θα στηρίξουν αυτήν μας την προσπάθεια παρέχοντας μας υλικό, είτε μεταχειρισμένο, είτε καινούργιο να το ενσωματώσουμε στο AMFILOXIA-TV.
Τέτοια υλικά θα μπορούσε να είναι μικρόφωνα ,κάμερες, υπολογιστές, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, κονσόλες ήχου κ.α θέτοντας αυτόματα με την ενέργεια σας αυτή, την μόνιμη συμμετοχή σας στους χορηγούς του AMFILOXIA-TV που σύντομα θα ανακοινωθούν απο το ίδιο το κανάλι με ειδική εκπομπή προσεχώς.
Αν θέλετε νσ επικοινωνήσετε μαζί μας στείλτε μας mail στο amfiloxiatv@gmail.com ή τηλεφωνήστε στο 6942406841.

Σας ευχαριστώ πολύ

AMFILOXIA-TV

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή