Οργάνωση μελών Αμφιλοχίας 27/10/2013 Δελτίο τύπου Την συμβολή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ...

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμφιλοχίας

10/28/2013 0 Σχόλια


Οργάνωση μελών Αμφιλοχίας

27/10/2013

Δελτίο τύπου
Την συμβολή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, αφορούσε η πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμφιλοχίας, την Κυριακή το πρωί σε γνωστό χώρο εστίασης. Την εισήγηση του θέματος έκανε η κ. Ειρήνη Κατσινοπούλου μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και μέλος του τμήματος Αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην αρχή της εκδήλωσης διαβάστηκε χαιρετισμός του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου που δε μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω υποχρεώσεων. Παρέμβασή έκανε  βουλευτής  Μαρία Τριανταφύλλου, η οποία, αναφέρθηκε  στη σημασία της ενεργής συμμετοχής των ίδιων των αγροτών, για την δημιουργία ενός κινήματος  παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.
Την συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε ο Βαγγέλης Τσούκας. Ακούστηκαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις που αφορούσαν στους νέους φόρους-χαράτσια που ετοιμάζει  η κυβέρνηση για τα αγροτεμάχια, την νέα Κ.Α.Π. (Κοινή Αγροτική Πολιτική), και την τακτική που προτίθεται να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να διαμορφωθεί ένα εθνικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στηριγμένο στις πραγματικές ανάγκες των αγροτών και του λαού μας.  

Το γραφείο τύπου


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή