Από τον Μάρτιο του 1998 ξεκίνησε την ενεργό συμμετοχή και δράση του στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Κεκροπίας (Παλαίρου), τότε, ο Ν...

Αποχωρεί …νικητής!

10/30/2013 0 Σχόλια


Από τον Μάρτιο του 1998 ξεκίνησε την ενεργό συμμετοχή και δράση του στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Κεκροπίας (Παλαίρου), τότε, ο Νίκος Σολδάτος. Δεκαέξι χρόνια καθημερινής αγωνίας και προσφοράς!!! Δεκαέξι χρόνια εντάσεων, άγχους, αγώνα για το αυτονόητο, διεκδικήσεων. Και… δεκαέξι χρόνια επιτυχιών!

Η απόφασή του να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας δείχνει μεγαλείο ψυχής. Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εν ενεργεία δημάρχους να κάνουν πίσω και να δίνουν χώρο σε άλλους άξιους ανθρώπους να συνεχίσουν, με τη δική τους φρέσκια ματιά. Συνήθως, φεύγουν …ηττημένοι μετά από εκλογές.

Ο Νίκος Σολδάτος δεν φοβήθηκε το αποτέλεσμα της κάλπης. Είναι ίσως το μόνο που δεν τον ανησυχούσε… Ήξερε, όμως, απ’ την πρώτη στιγμή πως η συναρπαστική διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, κάπου θα έπρεπε να έχει ένα τέλος. Και επέλεξε να το βάλει ο ίδιος!

Το είχε, μάλιστα, από καιρό δρομολογήσει. Όπως εκμυστηρεύτηκε στο agrinioreport.com την απόφαση την έχει λάβει από καιρό, αφού έκανε τη σχετική κουβέντα με την οικογένειά του. Και ξεκαθάρισε νωρίς τη θέση του, ώστε να έχει την άνεση ο κ. Θύμιος Φερεντίνος να κινηθεί όπως αυτός καταλαβαίνει, έχοντας κάθε δυνατή υποστήριξη, εννοείται, απ’ τον ίδιο.

Όσο για το τι θα κάνει ο Ν. Σολδάτος στο μέλλον, …νωρίς είναι ακόμη. Μην ξεχνάμε ότι παραμένει δήμαρχος και έχει πολλά να κάνει μέχρι τη λήξη της θητείας του. Μετά, υπάρχουν επιλογές, ίσως και σκέψεις. Υπάρχει, μην ξεχνάμε, και η προσωπική φιλία με τον Αντώνη Σαμαρά…

Όπως και να’ χει, ότι κι αν αποφασίσει, είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνει με την ίδια συνέπεια και υπευθυνότητα που όλα αυτά τα χρόνια επέδειξε από τη θέση του δημάρχου ή του αντιδημάρχου παλιότερα.

http://agrinioreport.com


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή