Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός των μαθητών του Λυκείου Αμφιλοχίας στο κέντρο των Αφών Νάκα. Πάν...

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Λυκείου Αμφιλοχίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός των μαθητών του Λυκείου Αμφιλοχίας στο κέντρο των Αφών Νάκα.
Πάνω απο 300 άτομα γονείς και μαθητές παραυρέθηκαν στην εκδήλωση που κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Πολύς χορός, κρασί, και πολύ κέφι εκτός απο τα πλούσια δώρα που μοιράστηκαν κατά την λαχειοφόρο αγορά περιείχε η μουσική βραδυά των μαθητών, που με τα έσοδα θα ενισχύσουν τη σχολική τους εκδρομή.
Η υπέροχη ορχήστρα της Αμφιλοχίας,κάτω απο τις διπλοπενιές του αξεπέραστου Γιώργου Τσούμα, έδωσαν υπέροχο τόνο και άφθονη διάθεση για χορό.
Στην εκδήλωση εκτός απο τους καθηγητές των παιδιών και την Λυκειάρχη Κα Πόπη Μπιστιντζάνου-Γαιτανά που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα των παιδιών σε όλες του τις εκφράσεις, παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας Καθηγητής Κος Πρεβεζιάνος Γιάννης.
Εμείς απ την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους των παιδιών στις επερχόμενες Παννελαδικές εξετάσεις,οπως επίσης και ΄μια καλή σχολική εκδρομή που αν κρίνουμε απο τα δικά μας χρόνια θα τους μείνει αξέχαστη.Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή