Αν μου ζητούσαν να χαραχτηρίσω με μια λέξη την κατάσταση όσον αφορά τα περί των επικείμενων Δημοτικών εκλογών του 2014 στην Αμφιλοχία θα χρ...

Μαλλιά κουβάρια

12/09/2013 , 0 Σχόλια

Αν μου ζητούσαν να χαραχτηρίσω με μια λέξη την κατάσταση όσον αφορά τα περί των επικείμενων Δημοτικών εκλογών του 2014
στην Αμφιλοχία θα χρησιμοποιούσα τη λέξη "μαλλιά κουβάρια".
Απ την μία βρίσκετε το στρατόπεδο του Κου Κοιμήση και απο την άλλη "Οοοοοοολοι οι άλλοι".
Δεν θα υπάρχουν ....τρείς και τέσσερις υποψήφιοι αλλά στην πραγματικότητα "Δύο".
Η πλευρά του Δημάρχου Κου Κοιμήση φαίνετε ότι ξηλώνετε μέρα με την μέρα, αλλά δεν χάνει το πλεονέκτημα του φαβορί γιατί στηρίζεται σε ένα και μόνο δυνατό χαρτί τον ίδιο τον Κο Κοιμήση.
Φαίνεται ότι αυτή η ομάδα θα κατέβει στο εκλογικό τερέν αποδεκατισμένη αλλά υπολογίσιμη δύναμη.
Απο την άλλη η ομάδα της Αντιπολίτευσης που συνολικά δίνει την εικόνα ότι δεν μπορεί να συγκροτήσει έναν "τακτικό στρατό" αλλά μια σκόρπια ομάδα που δεν μπορεί να βρεί το δρόμο της συντεταγμένα να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο.
Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι πρώτη φορά ο Κος Κοιμήσης θα κατέβει στο εκλογικό τερέν χωρίς το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ και τους κομματικούς μηχανισμούς στήριξης,αλλά και χωρίς τα δυνατά χαρτιά που άλλοτε στόλιζαν το ψηφοδέλτιο του.
Πρώτη φορά γνωρίζουν και ομολογούν όλοι ότι με ενα φύσημα φεύγει.
Αυτό το φύσημα όμως πρέπει να γίνει δυνατό βγαλμένο απο τα χείλη όλων ΜΑΖΙ.
Το αντίπαλο δέος του Δημάρχου, έχει τεράστιες δυνατότητες επιτυχίας αν καταφέρει να παραμερίσει τις προσωπικές στρατηγικές, και επιδιώξεις και δείξει ωριμότητα και θέληση βλέποντας το δάσος και όχι το δέντρο.
Κινήσεις ασύντακτες, επιπόλαιες και βιαστικές είναι βούτυρο στο ψωμί ενός ανθρώπου που στην Αμφιλοχία έχει καταφέρει να κάνει την "δική του παράταξη" και να κερδίζει τις εκλογές χωρίς να έχει δώσει κάτι χειροπιαστό στην πόλη, που επί 11 χρόνια διοικεί ως Δήμαρχος και άλλά 15 υπηρετεί απο τα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου ως σύμβουλος και πρόεδρος.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Δημήτρης


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή