Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινοβραδυνή εκδήλωση του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Αμφιλοχίας στο παραλιακό κέν...

Με επιτυχία η εκδήλωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αμφιλοχίας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινοβραδυνή εκδήλωση του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Αμφιλοχίας στο παραλιακό κέντρο "Αμβρακία" των Αφών Κατσούδα στην Αμφιλοχία.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα η Πρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Φίλου προλόγησε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε εκ μέρους του συλλόγου αλλά και των ίδιων των παιδιών που η χοροδία τους έψαλε και τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Η υπέροχη ορχήστρα των Νίκου Πρεβεζιάννου, Λάμπρου Τραγουδάρα και Γιώργου Τσούμα κάτω απο τις υπέροχες φωνές των τραγουδιστών Τόλη και Δάγλα έκαναν την γιορτινή βραδυά ακόμα ποιό όμορφη.
Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά πλούσια και χρηστικά δώρα αυξάνοντας κατά πολύ τις εισπράξεις του συλλόγου που τα έσοδα θα διατεθούν για σημαντικούς σκοπούς.
Την βραδυά τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί Καθηγητές των παιδιών  όπως και η  Κα Καπούλα Γεωργία πρώην Γυμνασιάρχης, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Κοιμήσης, ο Αντιδήμαρχος Κος Παπούλιας Γρηγόρης, ο επικεφαλής της μείζωνος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας Καθηγητής Κος Γιάννης Πρεβεζιάννος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος Κος Γιώργος Τσόγκας ,όπως επίσης και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κος Βασίλας Μάρκος  αλλά και πολλοί σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και πάντα να κάνουν τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις.


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή