Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιλέχθηκε από το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) ως υποψήφιος... για την προεδρία της Ευρωπαϊκής ...

Επισήμως υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν ο Αλ. Τσίπρας

12/15/2013 , 0 ΣχόλιαΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιλέχθηκε από το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) ως υποψήφιος...
για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η απόφαση ελήφθη στο 4ο Συνέδριο του ΚΕΑ, το οποίο και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με ποσοστό 84,1%.
Χαιρετίζοντας του συνέδρους μετά την εκλογή του, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι είναι ώρα για δουλειά και αγώνα «για την Ευρώπη της ελπίδας και της αλληλεγγύης».
Επεσήμανε πως γνωρίζει ότι στο πρόσωπό του «αντιπροσωπεύεται η Ελλάδα και η Ευρώπη του Νότου», ωστόσο δεσμεύθηκε ότι η υποψηφιότητά του θα είναι όλων των Ευρωπαίων πολιτών.
«Η μάχη είναι ανάμεσα στους πολίτες και τα συμφέροντα των αγορών, ανάμεσα στους πολίτες και τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού», υπογράμμισε.
«Αντιπροσωπεύουμε τις δυνάμεις της προόδου και της εργασίας και θα νικήσουμε», κατέληξε.
Το συνέδριο επανεξέλεξε ως Πρόεδρο του ΚΕΑ τον Π. Λοράν με 78,6%.
Πηγή : naftemporiki.gr

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή