Μεγάλη τιμή και χαρά ήταν για τους Αμφιλοχιώτες η παρουσία στην τελετή Αγιασμού των υδάτων του συμπολίτη μας Υποστράτηγου Γενικού Αστυνομικο...

Τιμητική παρουσία στην Αμφιλοχία του Υποστράτηγου Αθανασίου Ματσίκα

Μεγάλη τιμή και χαρά ήταν για τους Αμφιλοχιώτες η παρουσία στην τελετή Αγιασμού των υδάτων του συμπολίτη μας Υποστράτηγου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Αθανασίου Ματσίκα.
Ο Κος Ματσίκας επέλεξε την γενέτειρά του την Αμφιλοχία αυτήν την ημέρα να παρευρεθεί και να τιμήσει με την παρουσία του αυτήν την τελέτή.
Εγινε πόλος έλξης και θαυμασμού των συντοπιτών του Αμφιλοχιωτών, θέλοντας όλοι να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά.
Απλός σεμνός , Αγαπητός και με περίσιο ήθος, όπως ήταν πάντα, ο δικός μας Θανάσης μας χάρισε με την παρουσία του ένα είδος "τοπικής υπερηφάνειας".
Μαζί με τους συναδέλφους του, του αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας ο Κος Ματσίκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να γίνει δέκτης όλων των προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη μας.
Είναι μεγάλη η τιμή που μας έκανε ο Στρατηγός της Αμφιλοχίας να μας δεχτεί για φωτογράφηση διπλα του και τον ευχαριστούμε.
Χρόνια πολλά στον ίδιον προσωπικά και στην οικογενειά του ,οπως επίσης και τις καλύτερες ευχές μας στους άντρες του τοπικού Αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας .

Amfiloxia-blogs


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή