Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη γιόρτασε η Αμφιλοχία και εφέτος τον Πολιούχο της Αγιο Αθανάσιο. Στην πρωινή δοξολογία στο Ναό του Αγί...

Ο Εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στην Αμφιλοχία

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη γιόρτασε η Αμφιλοχία και εφέτος τον Πολιούχο της Αγιο Αθανάσιο.
Στην πρωινή δοξολογία στο Ναό του Αγίου Αθανασίου Χωροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κος Κοσμάς.
Για μια ακόμη χρονιά οι Αμφιλοχιώτες τίμησαν τον Αγιό τους προσερχόμενοι στον Ιερό Ναό να προσκυνήσουν την χάρη Του οικογενειακά.
Στην τελετή παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμη η Στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της περιοχής μας, ο Βουλευτής Κος Μπαρμπαρούσης,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κος Κατσιφάρας,ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Κοιμήσης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας Κος Πρεβεζιάνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Κος Τσόγκας, ο πρώην Δήμαρχος Μενιδίου και Δημοτικός σύμβουλος Κος Βασίλας και ο πρώην Δήμαρχος Ινάχου Κος Τουρουνίδης όπως και σύσσωμα τα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου και της Δημοτικής Ενότητας Αμφιλοχίας.
Μετά το τέλος της Λειτουργίας ξεκίνησε η περιφορά και Λιτάνευση του Αγίου στην Αμφιλοχία.
Μικροί μεγάλοι με βαθιά Πίστη συνόδευσαν την εικόνα του Αγίου στην περιφορά στην πόλη της Αμφιλοχίας υπο τον χαρμόσυνο ήχο των καμπάνων του Ναού.

Χρόνια Πολλά σε ολους και του χρόνου με Υγεία

Amfiloxia-blogs


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή