Οπως κάθε χρόνο έτσι καί φέτος πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο διασκέδασης "Αμφιλοχικό" ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Κέ...

Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας

Οπως κάθε χρόνο έτσι καί φέτος πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο διασκέδασης "Αμφιλοχικό" ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.
Τα παιδιά του Πολιτιστικού κέντρου είδαν τον κόπο τους να αναγνωρίζεται, με την παρουσία πολλών συμπολιτών μας στην εκδήλωση.
Με την παρουσία και τα τραγούδια απο δύο ορχήστρες,μια με Δημοτικά και μια με Λαικά δεν ήταν δυνατόν να μήν βρείς την αφορμή να επισκεφτείς την πίστα του κέντρου.
Επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο στυλοβάτης και ακούραστος πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Κος Γιώργος Μπαρτζώκας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός απο πλήθος κόσμου και η Λυκειάρχης Αμφιλοχίας Κα Πόπη Γαιτανά,ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας Κος Γιάννης Πρεβεζιάνος, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κος Βασίλας Μάρκος,ο Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Κος Γιώργος Τσόγκας, ο Αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμφιλοχίας Κος Μολώνης κ.α
Με την λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση των οικονομικών του συλλόγου μοιράστηκαν όμορφα και πλούσια δώρα που πρόσφεραν οι επαγγελματίες της περιοχής μας.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα σε αμείωτους ρυθμούς κεφιού και χορού.
Θέλω μέσα από αυτή τη σελίδα να ευχαριστήσω όλες τις Κυρίες και τους Κυρίους που δέχτηκαν να μας χαρίσουν μια αναμνηστική φωτογραφία και να τους ευχηθούμε και του χρόνου να είναι καλά και υγιής και να ξαναβρεθούμε πάλι όλοι μαζί.

Amfiloxia-blogsAdmin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή