Τη δυσαρέσκειά τους και την πικρία τους μετέφερε σήμερα στο Amfiloxia-blogs μέλος του συλλόγου τριτέκνων της Αμφιλοχίας. Αιτία και αφορμή α...

Το παράπονο του συλλόγου τριτέκνων Αμφιλοχίας

1/13/2014 0 Σχόλια

Τη δυσαρέσκειά τους και την πικρία τους μετέφερε σήμερα στο Amfiloxia-blogs μέλος του συλλόγου τριτέκνων της Αμφιλοχίας.
Αιτία και αφορμή αυτής της δυσαρέσκειας είναι η απροθυμία κάποιον απο το Δήμο Αμφιλοχίας να προωθήσουν πρός συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου αίτημα του συλλόγου τριτέκνων για μείωση της τιμής του νερού κατά ενα ποσοστό με σκοπό την ανακούφιση κατά ένα μέρος αυτών των οικογενειών.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα το αίτημα έχει κατατεθεί στο Δήμο πρίν μερικούς μήνες αλλά για κάποιους λόγους κωλυσιεργεί ξεχασμένο σε κάποια συρτάρια και δεν προωθείται για συζήτηση στο αρμόδιο Δημοτικό συμβούλιο.
Σύμφωνα με όσα μας είπε ο αγαπητός φίλος μιλάμε για περίπου 60 οικογένειες τρίτεκνων και το ποσό επιβάρυνσης της ΔΕΥΑΑ είναι μικρό.
Εμείς εκ πρώτης ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για δημοσιοποίηση του αιτήματος και ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου στο δίκαιο εκ πρώτης όψεως αίτημα του συλλόγου τρίτεκνων Αμφιλοχίας

Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή