Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο ο ΓΟΑ Αμφιλοχίας πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή του στο κέντρο Αμβρακία των Αφών Κατσούδα. Κέφι, χορ...

Υπέροχη η εκδήλωση του ΓΟΑ Αμφιλοχίας

3/03/2014 , 0 Σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο ο ΓΟΑ Αμφιλοχίας πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή του στο κέντρο Αμβρακία των Αφών Κατσούδα.
Κέφι, χορός, τραγούδι πλημμύρισε την βραδιά των Απόκρεω τη πόλη μας.
Πλούσια δώρα, άφθονο κρασί και καλό φαγητό έκαναν την βραδιά αξέχαστη.
Το παλμό και το κέφι έδιναν τα παιδιά του ΓΟΑ που δεν άφηνε κανέναν ασυγκίνητο ή τουλάχιστον να μην παρασυρθούν στους ρυθμούς και τα τραγούδια της ορχήστρας.
Τους καλεσμένους καλωσόρισε η πρόεδρος του συλλόγου Κα Ειρήνη Δόνου που μαζί με τις άλλες δύο Κυρίες του συλλόγου Κωνσταντίνα Φούντα και Αννα Σταμούλη αποτελούν την ψυχή και το κορμό του Συλλόγου.
Οι μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου πρέπει να πιστωθούν στις μεγάλες προσπάθειες των παιδιών, αλλά και στην ατσάλινη θέληση του προπονητή τους Κο Σταμούλη Σωτήρη.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Κος Πρεβεζιάνος Γιάννης ,όπως επίσης και ο πρώην Δήμαρχος Ινάχου Κος Τουρουνίδης Θανάσης.
Να ευχηθούμε πάντα επιτυχίες στα παιδιά και στους παράγοντες του συλλόγου, Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.


Admin

Admin

0 σχόλια:

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή