Κλείνοντας 4 χρόνια παρουσίας στα δρώμενα της Πόλης μας το Amfiloxia-Blogs θέλησε να το γιορτάσει μαζί σας κάνοντας ένα Flash Back σε α...

Τέσσερα χρόνια Amfiloxia-blogs

10/04/2014 5 Σχόλια


Κλείνοντας 4 χρόνια παρουσίας στα δρώμενα της Πόλης μας το Amfiloxia-Blogs θέλησε να το γιορτάσει μαζί σας κάνοντας ένα Flash Back σε αυτήν τη τετράχρονη διαδρομή.
Προσπαθήσαμε να καταγράψουμε και να δημοσιεύσουμε ότι πιστεύαμε ότι είχε ουσία και ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας σε όποιο σημείο του πλανήτη κι άν βρίσκονται ,εργάζονται και διαπρέπουν.
Καταφέραμε να δώσουμε θεματική ταυτότητα σε αυτές τις σελίδες με θέματα παρμένα αποκλειστικά απο τον τόπο των γονιών μας.
Ολα τα θέματα όπως Πολιτιστικά, Κοινωνικά, Πολιτικά, Θρησκευτικά ,Αθλητικά κ.α ήταν και είναι η δεξαμενή της θεματολογίας μας.
Φιλοξενούμε ,δημοσιεύουμε και προστατεύουμε και την διαφορετική άποψη απο τη δική μας, με μόνο γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συντοπιτών μας.
Οι κάμερες του Amfiloxia-Tv είναι έτοιμες να αναδείξουν και να φιλοξενήσουν Πρόσωπα και απόψεις που θα φανούν πολύτιμες σε όλους μας.
Σε αυτό το δρόμο θα πορευτούμε και το επόμενο διάστημα που χαράξαμε μαζί αυτά τα χρόνια.
Και εφόσον δεν είμαστε σε θέση να σας κεράσουμε κάτι άλλο, σκεφθήκαμε να σας κάνουμε ένα ταξιδάκι μέσα απο το φακό του Amfiloxia-Blogs.

Σας ευχαριστούμε

Σημείωση: Θα ήταν για εμάς πολύ ευχάριστο αν στέλνατε τις ευχές σας με ένα σχόλιο.

Admin

Admin

5 σχόλια:

 1. Αντε γιατι μας έλειψες, μερικές φορές και λίγοι μήνες απουσίας φαίνονται... χρόνια


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος19:57

  ΓΙΑ ΤΑ 800000 ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 125000 ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κώστα πολλά μπράβο..Και όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις να τα χιλιάσει το blog!!!!και με πολλά κλικ... Να είσαι πάντα καλά
  Γιώργος Γυρνάς..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νάσαι καλά Γιώργο.Και περιμένουμε απο εσένα κι άλλα καλά Αφιερώματα για το τόπο μας.

   Διαγραφή

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή