Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση στην παραλιακή ζώνη της Αμφιλοχίας με γρήγορους ρυθμούς έχοντας αντίπαλο τα καιρικά φαινόμενα. Ο...

Μικρό εργοτάξιο η Αμφιλοχία

10/08/2014 , 2 Σχόλια

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση στην παραλιακή ζώνη της Αμφιλοχίας με γρήγορους ρυθμούς έχοντας αντίπαλο τα καιρικά φαινόμενα.
Οι εργασίες βρίσκονται στο πρώτο τμήμα μιας και επιλέχθηκε αυτός ο τρόπος (τμηματικά) με σκοπό να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία όλων των καταστημάτων της παραλιακής ζώνης ταυτόχρονα.
Σε εξέλιξη επίσης βρίσκεται και η ολική ανάπλαση της παιδικής χαράς επίσης που βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο και ομολογουμένως γίνεται πολύ καλή δουλειά και στην οποία θα αναφερθούμε σε άλλη ανάρτηση.


Admin

Admin

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος01:10

  ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΑΝ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:

  https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A9%CE%92%CE%998%CE%9F%CE%9B%CE%A0%CE%9D-%CE%917%CE%A3/document?inline=true

  Υ.Γ. ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος00:12

   οποτε να μην γινονται εργα .αυτό ενοοεις ανθρωπε μου

   Διαγραφή

1)Κείμενα και σχόλια τα οποία είναι προσβλητικά, κακόβουλα, εκ του πονηρού ή πορνογραφικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
2)Το σχόλιο θα εμφανιστεί μετά την έγκριση του απο τον διαχειριστή